طرز تهیه کیک خیس قهوه با کرم پنیری و کارامل


admin 14 دی 1399 مدت 3 دقیقه

یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین کیک‌های قهوه که هر فردی ممکن است در طول زندگی‌اش بخورد، کیک خیس با طعم قهوه است؛ یک کیک خوش عطر، نرم و پر از مزه که در دهان آب می‌شود و با یک بار امتحان کردن، طرفدار آن خواهید شد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک خیس قهوه با کرم پنیری را به شما آموزش دهیم.

اول از همه باید بگوییم که این کیک یک کیک معمولی نیست، چرا که روی آن یک لایه کرم خوشمزه قرار دارد که آن را شبیه به چیز کیک می‌کند. اما باید بگوییم که این کیک خیلی بیشتر از یک چیز کیک معمولی است.

کیک خیس کیکی است که بعد از پختن به آن مایعی مانند شربت، قهوه یا شیر اضافه می‌کنند که بافت اسفنجی کیک را لطیف‌تر می‌کند و باعث می‌شود کیک در دهان آب شود. در اینجا ما از کاپوچینو استفاده کردیم که ترکیبی از قهوه و شیر است و طعمی کرمی‌تر به کیک ما می‌دهد.

کرمی که روی این کیک قرار می‌گیرد، آن را از همه کیک‌های خیس متفاوت می‌کند. این کرم با طعمی از قهوه، کارامل و پنیر خامه‌ای، کاملا با طعم و بافت کیک هماهنگی دارد؛ طوری که بعد از امتحان کردن این کیک دیگر به سراغ هیچ چیز کیک و کیک قهوه دیگری نخواهید رفت.

برای مشاهده‌ی دستور پخت کیک‌ها، شیرینی‌ها و دسرهای بیشتر به آرشیو آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ مراجعه کنید. اما قبل از آن، طرز تهیه کیک خیس قهوه را در اینجا مشاهده کنید.

مواد لازم

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • آرد شیرینی‌پزی: ۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • قهوه‌ی غلیظ: نصف پیمانه
  • کاپوچینو: ۱ پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: ۱۵۰ گرم
  • خامه‌ی صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • شیر عسلی: نصف پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر کرم کارامل آماده: ۱ بسته
  • سس کارامل: به میزان لازم

طرز تهیه کیک خیس قهوه

  1. ابتدا با استفاده از همزن برقی، تخم مرغ‌ها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرمی، پفکی و کشدار شوند.
  2. شیر را که از قبل هم‌دمای محیط شده است، به همراه نیمی از قهوه‌ی دم شده و روغن به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
  3. آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله روی مایه‌ی کیک الک کنید. در این بین، با همزن دستی مایه را هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
  4. مایه‌ی کیک را داخل یک قالب ۲۵*۲۵ سانتی‌متری چرب شده بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه و دمای ۱۸۰ درجه، داخل فر که از قبل گرم کردید قرار دهید.
  5. پس از خارج کردن کیک از فر اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس به کمک خلال دندان، روی کیک سوراخ‌هایی با فاصله یک تا ۲ سانتی‌متر از هم ایجاد کنید و کاپوچینوی سرد شده را قاشق قاشق روی آن بریزید.
  6. کیک را در کناری قرار دهید تا استراحت کند و کاپوچینو را کاملا جذب کند.
  7. برای تهیه کرم روی کیک، پنیر خامه‌ای را با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس خامه‌ی صبحانه، شیر عسلی، پودر کرم کارامل و قهوه‌ی غلیظ خنک شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  8. کرم را روی کیک قرار دهید و با کاردک صاف کنید. سس کارامل را هم روی کرم بریزید و کیک را برای ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  9. نوش جان.

 

برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه