طرز تهیه سوپ ارزان و مقوی مخصوص روزهای سرد


احمد احمدی بهمن 27, 1399 دقیقه مطالعه
iOS 14

سوپ هویج خامه‌ای با زنجبیل، یک سوپ خوش‌عطر

 

مواد اولیه‌ی این سوپ بسیار مغذی و سالم هستند. همه‌ی ما می‌دانیم که هویج مقدار زیادی ویتامین A دارد و برای تقویت چشم‌ها مفید است. اما این تنها خاصیت هویج نیست. هویج حاوی ویتامین K، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف است و به پایین آوردن سطح کلسترول، کاهش وزن و مبارزه با یبوست کمک می‌کند. آماده کردن این سوپ فقط حدود ۲۵ دقیقه از شما وقت می‌گیرد. پس از تهیه‌ی آن غافل نشوید.

مواد لازم

  • روغن آفتابگردان: دو قاشق غذاخوری
  • پیاز: دو عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر گشنیز: یک قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر کاری: یک قاشق غذاخوری
  • هویج: یک کلیو و ۲۵۰ گرم
  • عصاره‌ی سبزیجات: یک تکه
  • شیر: ۴۰۰ میلی‌لیتر
  • لوبیا سفید پخته شده: ۲۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده برای تزیین: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱.
برای تهیه‌ی سوپ هویج خامه‌ای، ابتدا پیازها را ریز خرد کنید. یک کلیو از هویج‌ها را هم نگینی خرد کرده و ۲۵۰ گرم باقیمانده را درشت رنده کنید.

۲.
یک قابلمه‌ی بزرگ روی اجاق بگذارید و درون آن روغن بریزد. بگذارید روغن داغ شود، سپس پیازهای خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه روی حرارت بمانند تا نرم شوند.

۳.
زردچوبه، پودر گشنیز، پودر کاری و پودر زنجبیل را اضافه کنید و دو دقیقه آن‌ها را تفت دهید. سپس هویج‌های خرد شده را به همراه نیمی از لوبیاها و عصاره‌ی سبزیجات اضافه کنید. کمی آب درون قابلمه بریزید. زیر حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سپس زیر حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بمانند تا هویج‌ها نرم شوند.

۴.
شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سوپ کمی خنک شود. سپس مواد داخل قابلمه را با مخلوط‌کن دستی یا دستگاه غذاساز به شکل یک پوره در بیاورید. دوباره مواد را به قابلمه منتقل کنید. باقیمانده‌ی لوبیا و هویج رنده شده را با ۵۰۰ میلی‌لیتر آب داغ درون قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و درب‌ قابلمه را بگذارید. اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت کم بپزند.

۵.
شیر و نمک را اضافه کنید و مواد را بچشید‌. اگر نیاز داشت، به آن ادویه اضافه کنید. به مواد فرصت دهید روی حرارت خیلی کم بپزند. زمانی که شیر جوشید، یعنی سوپ هویج آماده‌ است. اگر می‌خواهید سوپ رقیق‌تر شود، اجازه دهید بیشتر روی حرارت بماند. سوپ را به ظرف سرو منتقل کرده و روی آن جعفری خرد شده بریزید. نوش جان.

برچسب‌ها :
  • دیدگاه شما

    0 دیدگاه